• Isabella

  Det er egentlig ikke navnet mitt, men et av navnene mine foreldre vurderte å kalle meg. Det jeg kunne vært. Det jeg kanskje hadde blitt.

  Født i 1984, bor i Oslo, oppvokst i en mindre by.

  Har hatt bulimi fra jeg var 14 år. Nå er jeg 30.

  Her deler jeg mine tanker rundt den evige kampen med Mia og Ana. Mine seire og mine tap.

  Les mer om min fortid under "Min historie" i menyen øverst.

  ***

  Bildene og teksten på siden min kan virke provoserende og/eller triggende. Dette er ikke hensikten. Jeg prøver å uttrykke hva som foregår i hodet mitt og hva jeg tenker på både gjennom bilder og tekst. Denne bloggen har ingen nytte for meg om jeg må sensurere det jeg legger ut. Forlat bloggen om du blir provosert eller trigget.

 • Arkiv

 • Nylige innlegg

 • Kategorier

 • Mest leste innlegg

 • Siste kommentarer

 • Skriv inn din e-post-adresse her for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye innlegg via e-post.

  Bli med 53 andre følgere

 • bloglovin
 • Bloggurat
 • Reklamer

Kjære barn, ungdom, jenter, gutter

Bulimi suger!!

Det er en forferdelig, altoppslukende sykdom som opptar alle mine tanker, alle mine handlinger. Alt jeg gjør, alt jeg planlegger, alle jeg skal treffe, alle jeg ikke kan treffe, hvordan jeg legger opp dagen min, alt som må gå etter planen, alt som er forbudt.

Tenk deg en rusavhengig som er omgitt av narkotika døgnet rundt. Alle rundt ham doper seg, det er godtatt, det er normalen. Det er livsnødvendig. Likevel, i denne klyngen av fristelser, skal han prøve å bli rusfri. Slik er det med bulimi. Mat er mitt dop. Man er omgitt av det 24/7. Alle spiser mat, det er livsnødvendig. Likevel er det dette som ødelegger meg.

Det er en avhengighet. En fæl, fæl avhengighet. Det skader kroppen din, det skader psyken din. Og tro meg; du blir ALDRI fornøyd!

Kjære, kjære dere der ute som kanskje har havnet på denne siden fordi dere har søkt etter slanketips, pro-ana/pro-mia eller lignende.

DU VIL IKKE HA EN SPISEFORSTYRRELSE!

Virkelig. Det suger. Skulle ønske jeg aldri hadde begynt å slanke meg. Skulle ønske jeg aldri hadde lent meg over doskålen den første gangen.

Har du en spiseforstyrrelse, er du syk. Du vil ikke være syk. Du vil være frisk. For om du først blir syk, er det så inni helvetes vanskelig å bli frisk igjen. Jeg har 14 års erfaring, tro meg på mine ord.

Stikk fra denne nettsiden, ikke søk videre på andre dumme nettsider. Vær sterk, vær fornøyd med den du er, du ER bra nok! Ikke la deg friste til å havne i spiseforstyrrelsens onde grep. Du kommer deg ikke løs med det første. Du vil angre. Det gjør jeg.

Isabella

Reklamer
Legg igjen en kommentar

7 kommentarer

 1. RB

   /  5. april 2013

  Da må jeg spørre: Hvorfor i alle dager har du bilder av deg selv, der du er så supertynn og hvorfor alle disse slagordene på høyresiden?
  Det virker ikke som du er oppriktig!
  Man legger ikke ut bilder man ikke er stolt av og man dekorerer ikke bloggen sin med noe som er direkte motstridene til det man liksom skal mene og gjøre!

  Joda, jeg hører hva du sier, men det virker ikke som du selv gjør det!

  Svar
  • Hei RB.
   Jeg skjønner ikke helt hva du mener her, jeg.
   Jeg bruker denne bloggen for min egen del, som en dagbok. Den er anonym, men åpen for alle som skulle være interessert i å lese den. Det kan selvsagt være litt forvirrende siden jeg skildrer både mine tanker rundt det å være syk, og mitt ønske om å bli frisk.
   Bildene og slagordene er på en måte fra «syke meg». Dette er ting som fyller hodet mitt 24 timer i døgnet, ting som er viktig for meg. Slik er det dessverre å ha en spiseforstyrrelse.
   – Isabella

   Svar
 2. Tina

   /  22. september 2013

  en grusom sykdom :( og for å gjøre alt værre, så er ambivalensen der og fucker opp alt. Ønske om å bli frisk, frykt for å bli frisk… nær venn og nær fiende med spiseforstyrrelsen på en og samme tid, eller om hverandre. Lurer på når det skal ta slutt! >.<
  Lykke til! jeg heier på deg! :)

  Svar
 3. Jeg klarer ikke dette lengere. Jeg har ikke spist på lenge, men jeg prøver det meste. Jeg prøver å bli frisk igjen jeg har et problem med ana og bulimi. dette har jeg hadd et problem med lenge. Jeg er sulten og vil ikke spise jeg vil bare spise mindre enn 50 kalorier hverdag.

  Svar
  • mvh Lol

   Svar
  • Hei, du.

   Får du noe hjelp? Har du snakket med noen? 50 kalorier om dagen er så godt som ingenting, dette vil ta livet av deg. Jeg vet det er kjipt å høre, men det er sannheten. Jeg oppfordrer deg til å søke hjelp så fort som mulig. Snakk med noen du har tillit til, eller oppsøk f.eks. IKS.

   Klem <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: