• Isabella

  Det er egentlig ikke navnet mitt, men et av navnene mine foreldre vurderte å kalle meg. Det jeg kunne vært. Det jeg kanskje hadde blitt.

  Født i 1984, bor i Oslo, oppvokst i en mindre by.

  Har hatt bulimi fra jeg var 14 år. Nå er jeg 30.

  Her deler jeg mine tanker rundt den evige kampen med Mia og Ana. Mine seire og mine tap.

  Les mer om min fortid under "Min historie" i menyen øverst.

  ***

  Bildene og teksten på siden min kan virke provoserende og/eller triggende. Dette er ikke hensikten. Jeg prøver å uttrykke hva som foregår i hodet mitt og hva jeg tenker på både gjennom bilder og tekst. Denne bloggen har ingen nytte for meg om jeg må sensurere det jeg legger ut. Forlat bloggen om du blir provosert eller trigget.

 • Arkiv

 • Nylige innlegg

 • Kategorier

 • Mest leste innlegg

 • Siste kommentarer

 • Skriv inn din e-post-adresse her for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye innlegg via e-post.

  Bli med 53 andre følgere

 • bloglovin
 • Bloggurat
 • Reklamer

The smell of pizza in the evening

Jeg sitter i stua og ser på tv. Han ene jeg bor med sitter i sofaen ved siden av meg. Han spiser pizza. Det lukter så sykt godt. Det får fram både gode og dårlige følelser. ‘Viljestyrke’ er den gode følelsen. ‘Fristelse’ er den dårlige.

Jeg er andre dag på ‘Skinny Girl Diet’ og jeg syns dette virker helt topp. Jeg har en plan nå. Det gjør det mye enklere å unngå b/p. Det ble kryss i kalenderen i går. Jeg har en plan og jeg følger planen, og ikke er det så vanskelig heller. Planlegger på forhånd hva jeg skal spise dagen etter. Prøver å spise variert og få i meg nok protein og fiber.

Skal tilbake til psykologen 17. juni. Om nesten 3 uker. Tenk om jeg kunne sagt «Vettu hva, siden sist jeg var her har jeg ikke kastet opp en eneste gang!». Tviler på det kommer til å skje, men det hadde vært fint med mange kryss i kalenderen å vise frem. Får se hva som skjer. Jeg var hos henne på mandag, da fikk jeg en utfordring, eller ‘metode’ som det også kan kalles. Hver gang jeg får suget etter å gjennomføre en b/p skal jeg la det gå en halvtime før jeg gjør noe. Om det ender med b/p etter det, er det helt ok. Det viktigste er å vente den halvtimen. Det skal jeg klare.

«Vil du ha et stykke pizza?», spurte nettopp han jeg bor med.

«Nei takk», sa jeg.

Det oser pizza her. Jeg skriver for å unngå å tenke på det. Fristelser. Jeg kan gå min vei, men vil ikke. Liker å kjenne lukten. Viljestyrke.

Reklamer
Forrige innlegg
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

5 kommentarer

 1. V

   /  29. mai 2013

  Livet med bulimi altså! Dagen min har bestått av 1 brød,5 epler, 3L is, 1 sjokoladekake, nachos laget av 200 g tortillachips, 400 g kyllingkjøttdeig, 1 boks bønner, salsadressingog 1 boks rømme, 2 pizza og x antall vafler.Sikkert noe jeg har glemt også. Kvelden er enda ung, får se hva mer jeg presser ned :-(

  Svar
  • V

    /  29. mai 2013

   Glemte at jeg spiste 1200g pommes frites, 3dl bernaissaus, 6dl peppersaus, 350g biff,6 pølser og 700g champignon…

   Svar
   • Jeez louise, nå ble jeg sulten ;)
    Det var helt enorme mengder. Jeg kan også ha dager jeg bare spiser fra jeg våkner til jeg legger meg, men når man skriver ned all maten sånn som dette, er det jo helt sykt.
    Håper du får hjelp..?
    Klem

    Svar
    • V

      /  29. mai 2013

     Jeg får hjelp, men om det hjelper er en annen sak. Har fått innleggelses dato, men er usikker på om jeg vil/kan. Det virker å skummelt. Klem tilbake :-)

     Svar
     • Jeg syns heller ikke den hjelpen jeg får hjelper, men holder på med evalueringssamtaler på RASP nå for tiden, så forhåpentligvis får jeg plass der.

      Ta plassen du har fått tilbudt! Du vil ikke fortsette sånn som dette resten av livet, vil du vel? Vi må ta ansvar for våre egne liv og ta i mot den hjelpen vi kan få. Jeg syns også det virker dritskummelt og vet ikke helt hva jeg går til, men jeg vet at jeg kan ikke ha det sånn som jeg har det nå. Vær så snill, ta i mot hjelpen de tilbyr deg.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: