• Isabella

  Det er egentlig ikke navnet mitt, men et av navnene mine foreldre vurderte å kalle meg. Det jeg kunne vært. Det jeg kanskje hadde blitt.

  Født i 1984, bor i Oslo, oppvokst i en mindre by.

  Har hatt bulimi fra jeg var 14 år. Nå er jeg 30.

  Her deler jeg mine tanker rundt den evige kampen med Mia og Ana. Mine seire og mine tap.

  Les mer om min fortid under "Min historie" i menyen øverst.

  ***

  Bildene og teksten på siden min kan virke provoserende og/eller triggende. Dette er ikke hensikten. Jeg prøver å uttrykke hva som foregår i hodet mitt og hva jeg tenker på både gjennom bilder og tekst. Denne bloggen har ingen nytte for meg om jeg må sensurere det jeg legger ut. Forlat bloggen om du blir provosert eller trigget.

 • Arkiv

 • Nylige innlegg

 • Kategorier

 • Mest leste innlegg

 • Siste kommentarer

 • Skriv inn din e-post-adresse her for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye innlegg via e-post.

  Bli med 53 andre følgere

 • bloglovin
 • Bloggurat
 • Reklamer

Ups and downs

I går. I går var jeg flink. Hadde mye å gjøre på jobb, så klarte å unngå b/p der. Bare innom for å dusje etter jobb, så dro jeg rett til kjæresten. Vi spiste middag. Biff, brokkoli, stekt sopp og en liten potet. Jeg spiste det og jeg hadde ikke noe behov for å kaste opp etterpå. Jeg var rolig, jeg var tilfreds. Vi så på tv. Han spurte om det var greit han tok seg litt sjokolade. «Selvfølgelig», sa jeg. Han spiste. Jeg tok èn bit. Jeg tok èn bit og ikke mer. Jeg tok èn bit og jeg kastet ikke opp etterpå. Fremgang. Kryss i kalenderen.

I dag. Spist og spydd. Det er det jeg har gjort i hele dag. Hadde egentlig planer om å være sterk og klare enda en dag uten b/p. Enda et kryss i kalenderen. Og jeg var godt på vei, jeg var motivert. Helt til jeg fant ut at jeg hadde leiligheten for meg selv helt til i morgen. Jeg måtte benytte meg av muligheten.

Pannekaker. Masse feite pannekaker. En pakke Bixit med smør og sukker. En tortillalefse med smør og sukker. En pizza med skinke og mozzarella. To pizzaer med tortillalefse som bunn. En stor hjemmelaget sjokoladekake med flytende sjokoladefyll. En stor form med mac & cheese.

Jeg angrer.

Reklamer
Forrige innlegg
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

5 kommentarer

 1. Martine

   /  20. april 2013

  Hei! Jeg bare lurer på om du spiser alt dette fort? Som i at du sluker det ned? Jeg spør ikke for å virke nedverdigende, men bare fordi jeg lurer. Har fulgt bloggen din en stund nå, og jeg må bare si at jeg heier på deg!

  Svar
  • Hei Martine :)
   Det er ikke sånn at jeg sitter og nyter hver bit, det forsvinner relativt fort. Men jeg spiser som regel til jeg blir kvalm, går og kaster opp, spiser til jeg blir kvalm igjen, kaster opp osv. Noen ganger kan jeg ta pauser innimellom på kanskje 30 minutter og så begynne å spise igjen. Jeg mister noen ganger matlysten etter å ha kastet opp mye, så trenger en pause for å få den tilbake ;)

   Svar
 2. Mac and cheese? I fare for å høres litt blond ut, men hva er det? Makaroni og ost?

  Svar
 3. lisaelskerarvid

   /  21. april 2013

  Gode klemmer💛 stå på søte💕

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: