• Isabella

  Det er egentlig ikke navnet mitt, men et av navnene mine foreldre vurderte å kalle meg. Det jeg kunne vært. Det jeg kanskje hadde blitt.

  Født i 1984, bor i Oslo, oppvokst i en mindre by.

  Har hatt bulimi fra jeg var 14 år. Nå er jeg 30.

  Her deler jeg mine tanker rundt den evige kampen med Mia og Ana. Mine seire og mine tap.

  Les mer om min fortid under "Min historie" i menyen øverst.

  ***

  Bildene og teksten på siden min kan virke provoserende og/eller triggende. Dette er ikke hensikten. Jeg prøver å uttrykke hva som foregår i hodet mitt og hva jeg tenker på både gjennom bilder og tekst. Denne bloggen har ingen nytte for meg om jeg må sensurere det jeg legger ut. Forlat bloggen om du blir provosert eller trigget.

 • Arkiv

 • Nylige innlegg

 • Kategorier

 • Mest leste innlegg

 • Siste kommentarer

 • Skriv inn din e-post-adresse her for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye innlegg via e-post.

  Bli med 53 andre følgere

 • bloglovin
 • Bloggurat
 • Reklamer

Flink pike

Jeg fikk kryss i kalenderen på tirsdag, men i går røyk jeg på en smell. Begynte fordi jeg ble småsulten på jobb og knasket en banan. Veien var kort derfra til havregrøt, kjeks, nøtter, brød med nugatti og kakao. På vei hjem; en pakke Bixit med sjokolade, en banan og en sjokolade. Hjemme ble det 2 porsjonspizzaer, litt flatbrød med majones og servelat, og 250-300 gram fersk tagliatelle med carbonarasaus. Det var ikke godt engang, jeg bare spiste for å spise. En av de få gangene jeg faktisk ikke har nytt en b/p, men mer gjort det på trass. Hadde jo allerede spydd på jobb, så hvorfor ikke bare fortsette hjemme…? Dumme tanker.

Dagen i dag har gått utrolig mye bedre. Dagen har rett og slett vært perfekt! Droppet som vanlig frokost. Lunsj ble en svær porsjon med rå brokkoli, agurk og et stykke stekt laks, med yoghurtdressing. 480 kcal.  Jeg spiste lunsj i 11-tiden, så på ettermiddagen hadde jeg en banan (ca. 100 kcal) og ca. halv fire hadde jeg mager cottage cheese og yoghurt naturell med skogsbær og litt mandler og kanel. 357 kcal. Så dro jeg faktisk og trente etter jobb! Meldte meg inn i går, og i dag brukte jeg kroppen for første gang siden en eller annen gang i høst. Gikk 25 minutter i 10% oppoverbakke på mølla, forbrente 200 kcal. Deilig. Middag ble smoothie. Den beste EVER! Kantaloupemelon, banan, eple og blåbær, og noen dråper stevia vanilje. 256 kcal.

Tilsammen i dag har jeg spist 1193 kcal. Dette ville på en vanlig dag følt som for mye, men siden jeg har trent er dette helt perfekt. Tenker å ligge på 800-1000 kcal de dagene jeg ikke trener, og 1000-1200 kcal de dagene jeg trener. Må selvsagt øke litt om det blir veldig hard trening. Men har planer om å ta det rolig med treningen sånn i begynnelsen. Kanskje trene 30 minutter hvert tredje dag, eller noe sånt. Jeg har en tendens til å bli hekta, og det kan jeg virkelig ikke bli nå. Da blir fastlegen min sint, tror jeg.

Nå skal jeg dusje og ordne lunsjen til i morgen, også legge meg. Liker ikke å ta gledene på forskudd, men blir nok kryss i boka i dag òg! :)

Reklamer
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: