• Isabella

  Det er egentlig ikke navnet mitt, men et av navnene mine foreldre vurderte å kalle meg. Det jeg kunne vært. Det jeg kanskje hadde blitt.

  Født i 1984, bor i Oslo, oppvokst i en mindre by.

  Har hatt bulimi fra jeg var 14 år. Nå er jeg 30.

  Her deler jeg mine tanker rundt den evige kampen med Mia og Ana. Mine seire og mine tap.

  Les mer om min fortid under "Min historie" i menyen øverst.

  ***

  Bildene og teksten på siden min kan virke provoserende og/eller triggende. Dette er ikke hensikten. Jeg prøver å uttrykke hva som foregår i hodet mitt og hva jeg tenker på både gjennom bilder og tekst. Denne bloggen har ingen nytte for meg om jeg må sensurere det jeg legger ut. Forlat bloggen om du blir provosert eller trigget.

 • Arkiv

 • Nylige innlegg

 • Kategorier

 • Mest leste innlegg

 • Siste kommentarer

 • Skriv inn din e-post-adresse her for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye innlegg via e-post.

  Bli med 53 andre følgere

 • bloglovin
 • Bloggurat
 • Reklamer

Kryss i kalenderen? I think so! :)

Jeg er så stoooolt av meg selv! Etter mange herrens uker med helvete og slit, ser det nå endelig ut til å snu. Skal ikke ta gledene på forskudd her, men jeg har virkelig troa og motivasjonen er på topp.

Jeg er fremdeles på nedtrapping av Fontex. Dette er utrolig tungt, det føles som om alle følelsene mine ligger rett under overflaten, klare til å bryte frem. Det er ikke bare sinne, frustrasjon, tristhet, desperasjon og sorg. Det er også glede. Jeg blir lett rørt og kan ta til tårene fordi jeg i brøkdelen av et sekund føler meg lykkelig. Men dette følelseskaoset er ufattelig slitsomt, det tærer på hver minste lille bit av meg. De siste dagene har jeg også hatt selvmordstanker, noe jeg ser på som veldig alvorlig (selvsagt). Men takket være blant annet Mamma, kommer jeg meg til og med gjennom de dårlige dagene.

På b/p-kalenderen min står det fremdeles bare ett kryss. Søndag 17. februar. Den dagen klarte jeg å la vær å kaste opp, og jeg husker ikke hvorfor engang. Men nå skal det bli flere kryss, jeg bare føler det på meg. Tror det kommer et kryss i dag ;) Vil ikke være for tidlig ute, men skal legge meg snart, og når jeg legger meg i sengen etterpå, skal jeg sette et kryss. Og fy faen, så stolt jeg skal være da.

Jeg var hos legen i dag. Hun er bare fantastisk. Pusher meg ikke til noe, men møter meg på halvveien. Er på mitt lag. Jobber med meg, ikke mot meg. Vi ble enige om at vekten skal holdes mellom 54,5 og 55,5. Den nedre grensen ble vi enige om, den øvre satte jeg. Vi ble enige om at jeg skal begynne å trene moderat 2-3 ganger i uken, så i morgen skal jeg ned på treningssenteret rett ved jobb og melde meg inn. Vi snakket også om mat før trening, og kom frem til at en blanding av cottage cheese og yoghurt med litt nøtter og bær var en bra liten snack. Jeg vet jeg må bli flinkere til å spise mat som er bra for meg. Mat med vitaminer og mineraler, og med endel protein. Og jeg skal bli flinkere nå. Skal komme over 800 kcal om dagen. Egentlig burde jeg være på hvertfall 1500, men spørs om jeg takler så høyt over 1000. Men mellom 800 og 1000 er et mål nå.

Jeg har sluttet å spise frokost, jeg taklet det ikke. Men har to ganske store måltider; lunsj og middag. I dag var lunsjen min èn kyllingfilet, 1/2 paprika og litt agurk. Litt tørt, men det funket. 223 kcal. Til middag hadde jeg stekt laks med agurk og rå brokkoli og en dressing laget av yoghurt naturell. 347 kcal. Jeg hadde til og med dessert i dag! En halv kantaloupemelon med 100 g mager vanilje kesam. 117 kcal. Men ennå var jeg bare på 687 kcal. Jeg måtte spise mer. Så jeg tok 20 g valnøtter. 140 kcal. Der var det greit. Jeg hadde spist nok. 827 kcal totalt. Og jeg er mett. Men ikke for mett. Jeg har ikke lyst til å spise mer, jeg har ikke lyst til å kaste opp. Jeg klarte det. Jeg klarte det virkelig.

Nesten så jeg gleder meg til å ta fatt på morgendagen! Til å spise god lunsj og god middag. Til å se om jeg klarer det. Til å kanskje få enda et kryss i kalenderen :)

Reklamer
Forrige innlegg
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: