• Isabella

  Det er egentlig ikke navnet mitt, men et av navnene mine foreldre vurderte å kalle meg. Det jeg kunne vært. Det jeg kanskje hadde blitt.

  Født i 1984, bor i Oslo, oppvokst i en mindre by.

  Har hatt bulimi fra jeg var 14 år. Nå er jeg 30.

  Her deler jeg mine tanker rundt den evige kampen med Mia og Ana. Mine seire og mine tap.

  Les mer om min fortid under "Min historie" i menyen øverst.

  ***

  Bildene og teksten på siden min kan virke provoserende og/eller triggende. Dette er ikke hensikten. Jeg prøver å uttrykke hva som foregår i hodet mitt og hva jeg tenker på både gjennom bilder og tekst. Denne bloggen har ingen nytte for meg om jeg må sensurere det jeg legger ut. Forlat bloggen om du blir provosert eller trigget.

 • Arkiv

 • Nylige innlegg

 • Kategorier

 • Mest leste innlegg

 • Siste kommentarer

 • Skriv inn din e-post-adresse her for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye innlegg via e-post.

  Bli med 53 andre følgere

 • bloglovin
 • Bloggurat
 • Reklamer

400 gram

Dagene hos Mamma og Pappa gjorde at jeg la på meg 400 gram. 400 gram!!! Jeg skulle jo ned 400 gram. Crap. Da er jeg plutselig 1,1 kg unna søndagsmålet mitt, så det kan jeg vel bare se langt etter nå.

Skal faste i dag. Eller hvertfall prøve å faste. Skal ikke spise noe, bare drikke. Kroppen min fortjener å slippe mat en dag etter den helvetes matorgien nå de siste dagene. Dagens meny skal bestå av juice av 1/2 grapefrukt til frokost, masse vann og grønn te, buljong til middag, litt sukkerfri saft, og kanskje et glass Cola Zero eller to hvis søtsuget blir uutholdelig. blir spennende å se om jeg kan klare det. Aldri gått en hel dag uten mat før. Men jeg føler jeg trenger det.

Gikk til helvete på jobb i går også. Selvsagt. Jeg visste jo det. Skulle legge glasur på en gulrotkake. Verdens beste glasur! Philadelphiaost, smør, melis og vaniljesukker. Mmm… Da jeg var ferdig, var jeg så dum at jeg smakte på glasuren som var igjen i bollen. Mmm, å herregud, så godt. Tok litt til. Tok like godt noen browniebiter. Ganske mange browniebiter. Brød med smør og sukker. NAM!! Det er så sykt godt. Litt potetgull. Melk. Ost. Bak på bakrommet, spy i poser. Igjen. Og igjen. Tror jeg fikk opp nesten alt, for jeg følte meg helt tom etterpå. Feiret med en boks Cola Light.

Det ble to b/p i går. En til frokost og en til kveldsmat ;) Hvis jeg fikk opp så mye som jeg trodde, var det bare smoothien til middag og noen minigulrøtter som fikk lov til å bli igjen i magen min. Kjenner jeg er ganske sulten i dag, men får prøve å holde ut. Tenk så fantastisk om jeg kunne gått ned de fuckings 400 g til i morgen!

Reklamer
Forrige innlegg
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: