• Isabella

  Det er egentlig ikke navnet mitt, men et av navnene mine foreldre vurderte å kalle meg. Det jeg kunne vært. Det jeg kanskje hadde blitt.

  Født i 1984, bor i Oslo, oppvokst i en mindre by.

  Har hatt bulimi fra jeg var 14 år. Nå er jeg 30.

  Her deler jeg mine tanker rundt den evige kampen med Mia og Ana. Mine seire og mine tap.

  Les mer om min fortid under "Min historie" i menyen øverst.

  ***

  Bildene og teksten på siden min kan virke provoserende og/eller triggende. Dette er ikke hensikten. Jeg prøver å uttrykke hva som foregår i hodet mitt og hva jeg tenker på både gjennom bilder og tekst. Denne bloggen har ingen nytte for meg om jeg må sensurere det jeg legger ut. Forlat bloggen om du blir provosert eller trigget.

 • Arkiv

 • Nylige innlegg

 • Kategorier

 • Mest leste innlegg

 • Siste kommentarer

 • Skriv inn din e-post-adresse her for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye innlegg via e-post.

  Bli med 53 andre følgere

 • bloglovin
 • Bloggurat
 • Reklamer

Kjære barn, ungdom, jenter, gutter

Bulimi suger!!

Det er en forferdelig, altoppslukende sykdom som opptar alle mine tanker, alle mine handlinger. Alt jeg gjør, alt jeg planlegger, alle jeg skal treffe, alle jeg ikke kan treffe, hvordan jeg legger opp lagen min, alt som må gå etter planen, alt som er forbudt.

Tenk deg en rusavhengig som er omgitt av narkotika døgnet rundt. Alle rundt ham doper seg, det er godtatt, det er normalen. Det er livsnødvendig. Likevel, i denne klyngen av fristelser, skal han prøve å bli rusfri. Slik er det med bulimi. Mat er mitt dop. Man er omgitt av det 24/7. Alle spiser mat, det er livsnødvendig. Likevel er det dette som ødelegger meg.

Det er en avhengighet. En fæl, fæl avhengighet. Det skader kroppen din, det skader psyken din. Og tro meg; du blir ALDRI fornøyd!

Kjære, kjære dere der ute som kanskje har havnet på denne siden fordi dere har søkt etter slanketips, pro-ana/pro-mia eller lignende.

DU VIL IKKE HA EN SPISEFORSTYRRELSE!

Virkelig. Det suger. Skulle ønske jeg aldri hadde begynt å slanke meg. Skulle ønske jeg aldri hadde lent meg over doskålen den første gangen.

Har du en spiseforstyrrelse, er du syk. Du vil ikke være syk. Du vil være frisk. For om du først blir syk, er det så inni helvetes vanskelig å bli frisk igjen. Jeg har 14 års erfaring, tro meg på mine ord.

Stikk fra denne nettsiden, ikke søk videre på andre dumme nettsider. Vær sterk, vær fornøyd med den du er, du ER bra nok! Ikke la deg friste til å havne i spiseforstyrrelsens onde grep. Du kommer deg ikke løs med det første. Du vil angre. Det gjør jeg.

Isabella

Reklamer
Forrige innlegg
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: