• Isabella

  Det er egentlig ikke navnet mitt, men et av navnene mine foreldre vurderte å kalle meg. Det jeg kunne vært. Det jeg kanskje hadde blitt.

  Født i 1984, bor i Oslo, oppvokst i en mindre by.

  Har hatt bulimi fra jeg var 14 år. Nå er jeg 30.

  Her deler jeg mine tanker rundt den evige kampen med Mia og Ana. Mine seire og mine tap.

  Les mer om min fortid under "Min historie" i menyen øverst.

  ***

  Bildene og teksten på siden min kan virke provoserende og/eller triggende. Dette er ikke hensikten. Jeg prøver å uttrykke hva som foregår i hodet mitt og hva jeg tenker på både gjennom bilder og tekst. Denne bloggen har ingen nytte for meg om jeg må sensurere det jeg legger ut. Forlat bloggen om du blir provosert eller trigget.

 • Arkiv

 • Nylige innlegg

 • Kategorier

 • Mest leste innlegg

 • Siste kommentarer

 • Skriv inn din e-post-adresse her for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye innlegg via e-post.

  Bli med 53 andre følgere

 • bloglovin
 • Bloggurat
 • Reklamer

Berg- og dalbane

I går var det jammen nyttårsaften. Enda et år har kommet og gått, og 2012 har jaggu vært noe for seg selv! En barg- og dalbane uten like! Det har gått fort, så fort at jeg har vært redd for at tyngdekraften ikke skulle gjøre jobben sin. Det har gjort meg kvalm, så kvalm at jeg til tider har vurdert å hoppe av, men jeg hang med hele turen. Det har vært oppturer og nedturer. Oppturer som har vært så vidunderlige at det virker som de skjedde i sakte film. Så kom plutselig nedturene. Vosj!! nedover, før jeg visste ordet av det. Jeg lukket øynene og tenkte «Slipp meg av, slipp meg av, slipp meg av!», men ingen slapp meg av. Jeg ble med helt til vogna hakket seg inn på rampa i går.

Det er rart å tenke tilbake på hvor jeg var for et år siden. Jeg var et annet sted arbeidsmessig, kjærlighetsmessig og mentalt. Og jeg veide 6-7 kg mer enn jeg gjør nå.

Nyttårsaften feiret jeg hjemme alene i leiligheten med film og popcorn, og ja, det var frivillig. Orket ikke festing og tjo og hei. Jeg bestemte meg for at i går skulle jeg jammen spise! Og det gjorde jeg. Jeg spiste og spiste og spiste, men jeg må innrømme at jeg spydde litt innmellom. Klarte ikkke la vær. Sikkert derfor jeg klarte å ENDELIG VÆRE NEDE PÅ 57-KOMMA-NOE I DAG!! Merkelig. 57,9 kg veide jeg i dag. Herregud… Sykt.

I går tenkte jeg litt på nyttårsforsetter. Var innom litt forskjellige, blant annet «I 2013 skal jeg ikke spy!» Tanken var der i omtrent 2 sekunder, før jeg ble slått av en sarkastisk «Hah, you wish!!» fra djevelen på venstre skulder. Nei, det er ikke noen vits i å ha det som forsett engang, jeg kommer til å feile innen en uke. Men jeg fant noen jeg skal prøve å holde.

1. Jeg skal ned på 56,0 kg før sommeren.

2. Jeg skal så smått begynne å trene litt igjen, få strammet opp.

3. Jeg skal bli sammen med S. :)

4. Jeg skal prøve å finne ut hva jeg vil med livet mitt.

5. Jeg skal vinne kampen mot Mia.

GODT NYTTÅR!!

Reklamer
Forrige innlegg
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: