• Isabella

  Det er egentlig ikke navnet mitt, men et av navnene mine foreldre vurderte å kalle meg. Det jeg kunne vært. Det jeg kanskje hadde blitt.

  Født i 1984, bor i Oslo, oppvokst i en mindre by.

  Har hatt bulimi fra jeg var 14 år. Nå er jeg 30.

  Her deler jeg mine tanker rundt den evige kampen med Mia og Ana. Mine seire og mine tap.

  Les mer om min fortid under "Min historie" i menyen øverst.

  ***

  Bildene og teksten på siden min kan virke provoserende og/eller triggende. Dette er ikke hensikten. Jeg prøver å uttrykke hva som foregår i hodet mitt og hva jeg tenker på både gjennom bilder og tekst. Denne bloggen har ingen nytte for meg om jeg må sensurere det jeg legger ut. Forlat bloggen om du blir provosert eller trigget.

 • Arkiv

 • Nylige innlegg

 • Kategorier

 • Mest leste innlegg

 • Siste kommentarer

 • Skriv inn din e-post-adresse her for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye innlegg via e-post.

  Bli med 53 andre følgere

 • bloglovin
 • Bloggurat
 • Reklamer

Julen 2012

Etter en herlig «juleavslutning» med S. i Oslo lørdag 22., satte jeg kursen mot hjembyen min på søndag. Det var så deilig å komme hjem til pyntet hus, til gode klemmer og varme smil, til lukten av røkelse, til fred og ro. Hjelpe Mamma å pynte juletreet, legge pakkene under. Se på Grevinnen og hovmesteren.

Til tross for at jeg er ganske åpen overfor Mamma ang. hvordan jeg har det og hvordan jeg sliter, virker det som hun noen ganger ikke fatter noen ting. Hele huset var fylt med julekaker, sjokolade, brente mandler, godterier, tørket frukt, nøtter og konfekt. Ble nesten litt sjokka da hun kom og satte det rett foran meg på bordet. «Sånn, da er det bare å ta!» Øøh… Hun mente det godt, tror hun bare ikke tenkte over det. Og tror ikke hun forstår at dette er som om en heroinavhengig under rehab skulle bli tilbudt et helt brett med den beste heroin. Ble 2 seanser i løpet av julen. Ikke så ille med tanke på hvor mye jeg måtte kjempe for at det ikke skulle bli fler.

Julaften hadde jeg gruet meg litt til. All den drittmaten. Men det gikk greit. Plukket vekk det jeg kunne av fett på ribba, spiste ikke potet, tok bare litt surkål og litt saus. Bittelitt fruktsalat til dessert, droppet kremen. Redningen min var at jeg hadde mailet Mamma en handleliste før jul som hun hadde fulgt slavisk, og de 5 posene med minigulrøtter kom til sin nytte. Gikk og knasket på de hele julen, vet ikke hva jeg skulle gjort uten.

1. juledag fikk jeg influensa, så de kommende dagene hadde jeg ikke så veldig matlyst, noe som passet meg utmerket. I tillegg svettet jeg som en gal pga feberen, så mistet vel noen gram der.

Det var en prøvelse å være så mange dager borte uten å få veid meg. Jeg var nesten helt sikker på at jeg ville gå opp i vekt og var veldig redd jeg skulle komme over 60 kg igjen. I dag tidlig fikk jeg endelig veid meg igjen, og guess what:

—> —> —> 58,1 kilo!! <— <— <—

Bare 200 gram til så er jeg på 57-komma-noe…

Reklamer
Forrige innlegg
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: