• Isabella

  Det er egentlig ikke navnet mitt, men et av navnene mine foreldre vurderte å kalle meg. Det jeg kunne vært. Det jeg kanskje hadde blitt.

  Født i 1984, bor i Oslo, oppvokst i en mindre by.

  Har hatt bulimi fra jeg var 14 år. Nå er jeg 30.

  Her deler jeg mine tanker rundt den evige kampen med Mia og Ana. Mine seire og mine tap.

  Les mer om min fortid under "Min historie" i menyen øverst.

  ***

  Bildene og teksten på siden min kan virke provoserende og/eller triggende. Dette er ikke hensikten. Jeg prøver å uttrykke hva som foregår i hodet mitt og hva jeg tenker på både gjennom bilder og tekst. Denne bloggen har ingen nytte for meg om jeg må sensurere det jeg legger ut. Forlat bloggen om du blir provosert eller trigget.

 • Arkiv

 • Nylige innlegg

 • Kategorier

 • Mest leste innlegg

 • Siste kommentarer

 • Skriv inn din e-post-adresse her for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye innlegg via e-post.

  Bli med 53 andre følgere

 • bloglovin
 • Bloggurat
 • Reklamer

B/P from hell

Har en plastpose på rommet, nesten full av spy og matrester.

Holdt på i snart 6 timer. Kake, sjokolade, potetgull, frokostblanding, brød med sjokoladepålegg, knekkebrød med masse leverpostei, to Snickers, og 1 liter helmelk.

Spise, spy, spise, spy, spise, spy. I plastposen på rommet. Ikke i toalettet, tenk om de jeg bor med kommer hjem…

Fy faen, så ekkelt. Så utrolig ekkel jeg er. Sluke en mengde usunn mat. Glupsk. Kaste opp i en Rimi-pose inne på det bittelille rommet mitt. Æsj!

Tenk om folk visste. Tenk om folk visste hva jeg drev med akkurat nå. At magen min rumler, at halsen er sår, at øynene er rødsprengte, at den høyre hånden er helt rød etter å ha blitt slappet ned i halsen utallige ganger. Til og med de som vet, de vet ikke. Mamma og Pappa vet. Et par venninner vet. Men de vet ikke. De tror jeg spiser 2 twist hver 14. dag og går på toalettet og gulper litt. De aner ikke at jeg hamstrer mat på butikken, alt jeg kommer over som er usunt. At jeg har et lager med drittmat på rommet i tilfelle det skulle bli «nødvendig». At jeg propper i meg til jeg blir kvalm og fortsetter og fortsetter til ikke magen min kan romme mer. At jeg drikker melk for at ikke oppkastet skal bli for ille for tennene mine. At jeg vrenger magen så spyet kommer ut litt etter litt, og når ikke det går mer, stikker jeg hånden i munnen og tvinger pekefinger og langefinger ned i halsen, gang på gang, til magen er tom. At jeg deretter begynner fra starten igjen.

At jeg kikker meg i speilet og ser et av de styggeste menneskene jeg kan tenke meg. Uren, rødflekkete hud. Rødsprengte, hovne øyne. Matrester i munnviken. En tåre i øyekroken.

Jeg hater dette her. HATER at jeg gjør dette her!! Hater at jeg ikke vet hvorfor jeg gjør dette her. Hater at jeg er så svak, så svak, at jeg gir etter gang på gang.

Kan ikke noen gi meg en pille som gjør meg normal…?

Reklamer
Forrige innlegg
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: