• Isabella

  Det er egentlig ikke navnet mitt, men et av navnene mine foreldre vurderte å kalle meg. Det jeg kunne vært. Det jeg kanskje hadde blitt.

  Født i 1984, bor i Oslo, oppvokst i en mindre by.

  Har hatt bulimi fra jeg var 14 år. Nå er jeg 30.

  Her deler jeg mine tanker rundt den evige kampen med Mia og Ana. Mine seire og mine tap.

  Les mer om min fortid under "Min historie" i menyen øverst.

  ***

  Bildene og teksten på siden min kan virke provoserende og/eller triggende. Dette er ikke hensikten. Jeg prøver å uttrykke hva som foregår i hodet mitt og hva jeg tenker på både gjennom bilder og tekst. Denne bloggen har ingen nytte for meg om jeg må sensurere det jeg legger ut. Forlat bloggen om du blir provosert eller trigget.

 • Arkiv

 • Nylige innlegg

 • Kategorier

 • Mest leste innlegg

 • Siste kommentarer

 • Skriv inn din e-post-adresse her for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye innlegg via e-post.

  Bli med 53 andre følgere

 • bloglovin
 • Bloggurat
 • Reklamer

Det funker for meg

Let´s face it; jeg VIL ned i vekt. Det kommer jeg ikke utenom. Men jeg vil gjøre det på en sunn måte, dvs ikke spise – spy – spise – spy – spise – spy. Vil spise sunt og trene.

Jeg prøver å spise lite i løpet av dagen. Til frokost spiser jeg smoothie med 2 rå egg, litt sukrin, litt Udo´s Choice olje og masse bær. Lunsj er 2 FiberRik med smør, ost og skinke. Og middag er som regel grønnsaker og fisk i en eller annen form, eller en salat. (Dette er kanskje ikke lite for alle dere, men det er det for meg. Tror jeg tidligere hadde et kaloriinntak på rundt 2500 kcal.)

That´s it. Og det funker. For når jeg spiser lite, har jeg for det første ikke masse nei-mat i magen som jeg føler må opp, og når jeg først spiser litt sjokolade el.l. klarer jeg å holde på det, fordi jeg spiser så lite gjennom dagen at det gjør ikke så stor skade.

Det funker for meg :)

Gleder meg til magen har grodd nok til at jeg kan begynne å trene den. Nå er det mye mindre fett, så jeg vil få resultater raskere. Har hatt mer eller mindre treningsfri i snart 2 uker. Gleder meg til å begynne igjen :)

Tok stingene i dag forresten. Hadde egentlig tenkt å dra tilbake til der jeg tok inngrepet for å få de til å ta det, men så leste jeg på nettet at man kan gjøre det selv. Jeg får helt noia av sånne ting og kan være på nippet til å besvime. Men det gikk veldig fint. Snipp, snipp, snipp, ferdig. Satte på elefantplaster etterpå. Alt blir bedre med elefantplaster :)

Reklamer
Forrige innlegg
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: